woensdag 24 november 2010

RatRodBikes.Com

Een forum wat zeker de moeite waard is om eens te checken, RatRodBikes.Com
HotRod's voor de lage landen (met trappers)... Er staan nog meer foto's op van de Rockin' Jalopy's Motorama meeting afgelopen weekeinde in het Autotron.

En Artwork van o.a. Nederlands eigen Jeffrey Warlich. Deze kunstzinnige illustrator heeft in het verleden al eens een T-shirt voor ons ontworpen waar we meer dan happy mee waren. Ook zijn schilderijen zien er altijd geweldig uit. Wat ik zo waardeer aan zijn werk is zijn onmiskenbaar eigen stijl! Go check it out mensen...





Deze laatste foto is het T-shirt wat Jeffrey voor ons ontworpen heeft.

maandag 22 november 2010

Legendary NYC's SHEER TERROR coming to Belgium!

De legendarische punkband Sheer Terror speelt 22 januari 2011 in Antwerpen.
Om precies te zijn in muziekcentrum Trix, Noordersingel 28 2140, Antwerp, Belgium.
Dit mag je niet missen.... (volgens Eddie)




zondag 21 november 2010

Rocking Jalopy's Motorama 2010

Dit weekeinde was het weer feest in het Autron in Rosmalen. Naast de gebruikelijke oldtimer's waren er ook weer een grote collectie Hotrods & Custom cars te zien. Veel meer nog dan vorig jaar dus iedereen kon zijn ogen weer goed de kost geven en naar hartelust fotograferen! Er waren weer volop kraampjes met accessoires en snuisterijen. Ook wij van RachelSarah Autobekleding stonden er weer met onze stand met naast ons onze gezellige buurtjes  Bart en Suus van B&S Classic Cars. Kortom heel gezellig!

Ook onze buurtjes kun je volgen via hun blog: bsclassicparts.blogspot

Voor iedereen die er helaas niet bij kon zijn hebben we een aantal foto's gemaakt.

























vrijdag 19 november 2010

Pick up's at Bob's Big Boy

Iets waar we zelf enorm van houden zijn pick up's, echte werk paarden. En daar ontbreekt het er natuurlijk niet aan in de Verenigde Staten. Hier enkele foto's van een paar hele mooie exemplaren!








Mustang demonstratie SEMA 2010

dinsdag 16 november 2010

Car Meeting Los Angeles

Hier enkele auto's die we gezien hebben op de Auto meeting bij Bob's Big Boy in Los Angeles.







De Charme van Roest

Als wij naar Amerika gaan willen we ook vanalles zien. Een van de plaatsen die we (vooral Eddie) graag wilde zien was Luchenbach Texas (Willie Nelson en Waylon Jennings zingen hierover in het gelijk namige country nummer) Dit is een prachtig klein gehucht wat vooral in het teken staat van country muziek, iets waar we beiden enorm van houden. Hiervoor moet je natuurlijk wel van de snelweg af, maar dan kom je ook die kenmerkende dingen tegen zoals deze oude "juweeltjes"....






Terug van Vakantie

Zo, na zo'n 2900 mijl oftewel 4600 Km gereden te hebben door de USA zijn we weer terug in ons mooie Brabantse land! We hebben een geweldige tijd gehad en heerlijk weer. Het was dan ook erg schrikken toen we buiten de luchthaven stapte en het hier 5 graden was. Maar we gaan er niet teveel woorden aan vuil maken.

We zullen vooral de vele vette oldtimers, custom cars en hotrods laten zien die op onze trip zijn tegengekomen!

Zo zijn we in Los Angeles naar Bob's Big Boy geweest, een echte 50's diner waar iedere vrijdag een flink aantal auto fanaten bijeen komt om hun auto's te showen en een heerlijk "Double Deck Burger" naar binnen te schuiven vergezelt van een milkshake of een portie " Chillie Cheese Fries". Het leuke aan dit soort kleinere treffe's is natuurlijk dat je de locals leert kennen. Erg gezellig dus.